▲ K A J J S A - K A V A T ▲

Benpass

Datum: 2014-12-30 ♦ Tid: 21:28:40 ♦ Kategori:

Har precis ätit efter att ha varit och tränat på IKSU med Matilda, vi körde ett rejält benpass och avslutade med mage och rygg. Mina ben skakade bokstavligen efteråt och jag vill inte ens föreställa mig träningsvärken jag kommer ha imorn... Men det var iallafal oerhört skönt att träna igen och köra ett hårt styrkepass.
 Imorgon är det nyårsafton och jag ska få träffa Matilda efter 2 år! Vi ska dra ner på stan innan tolvslaget och se fyrverkerierna där! 
Ni får ha en superbra tisdag så hörs vi imorgon!
 

Årssummering del 1

Datum: 2014-12-29 ♦ Tid: 22:44:00 ♦ Kategori:

2013 avslutades i Thailand och 2014 startade i Thailand. Nyårsafton var sjukt mäktig och tusentals thailändska ballonger skickades upp i luften. Den 4 kom vi hem till tråkiga Umeå som bestod av regn och barmark.
Jag och mamma åker till ett väldigt regnigt Stockholm och besöker kusinerna. Snön kom äntligen och jag och August åkte och hälsade på hans farmor och farfar i Bygdsiljum, vi invigde våran gopro och filmade massor när vi åkte snowboard. Umeå blev utnämd till kulturhuvudstad och invigningen var väldugt mäktig och Umeå bjöd på gratis bussresa, vilket innebar att i princip hela Umeå var på stan samtidigt.
 
Under mars månad hände ingenting förutom att det fortsatte med regn och varmt väder. Jag och mamma invigde Umeås bildmuséum.
 
April bjöd på sol och blomning. Jag fotade riktigt snygga bilder på Inga, jag och August fotade kärleksbilder och firade påsk tillsammans i stugan, jag bakade en jättegod cheesecake. Vi for upp till mormor och morfar i Valvträsk, där bakade jag mjukkaka i en stenugn för första gången i mitt liv.
 
Det mest exalterande under Maj var att vara på brännbollsfestivalen, jag fick se sjukt bra artister som Daniel Adams Ray, Rebecka och Fiona, Dada life och Svenska björnstammen. Jag åt mycket frukt och var även på kulturnatta. Mamma fyllde 50 år och det firade vi med ett stort kalas här hemma.
 
Jag och August var mycket med varandra, jag gick ut 9an och Sigrid konfirmerade sig. Jag firade midsommar i stugan tillsammans med mina kusiner och det var väldigt kallt och grått väder. Jag sommarjobbade även tre veckor på kyrkogård.
 
 

Årssummering del 2

Datum: 2014-12-29 ♦ Tid: 10:59:00 ♦ Kategori:

Mina kusiner fick kattungar som var sjukt söta, jag fotade vackra solnedgångar i stugan och följde med Augusts familj på Sverigeresa i 2 veckor. Juli bjöd på riktigt varma dagar och sol.
 
Kattungarna blev större och såldes. Det blev lite kyligare och träden började omvandlas till gula och röda. Jag tog de enda självporträtten under hela 2014... Måste skärpa mig på den fronten. Vi åkte till mormor och morfar igen och jag började övningsköra riktigt mycket.
 
Jag började på midgårdsskolan Estetik och media och fick riktgt fina vänner. Jag och Sannah fotade oss vid en graffitivägg och det blev riktigt fräna bilder. Jag och August sköt rätt mycket pilbåge vilket det blivit riktigt lite av nu.
 
Det blev höst och riktigt vackert ute. Jag såg mitt livs första norrsken och första snön föll faktiskt denna månaden.
 
Sannah fyllde 16 år och det firades i hennes stuga med de bästa tjejerna. Det blev 1a advent och vintern var riktigt nära nu.
 
Och äntligen kom månaden man längtar efter hela året, December. Det blev julafton och familjen firade hemma helt själva, mysigare jul får man leta efter. Jag gjorde ett pepparkakshus för första gången i mitt liv. Det var 10 år sedan tsunamin vilket vi visade genom att skjuta fyrverkerier. Mamma hade klarat sig igenom 1 månad med nytt knä och det går verkligen framåt för henne.♥
 
Nu ser jag fram emot ett nytt år och nya kunskaper och upplevelser! Hoppas erat år har varit underbart och att ni har lärt er av era misstag och ifall året har varit dåligt, försök göra 2015 till något ännu bättre. Kram!