▲ K A J J S A - K A V A T ▲

Godnatt folket

Datum: 2014-06-30 ♦ Tid: 21:05:00 ♦ Kategori:

Eftersom jag börjar jobba klockan 7 varje morgon så gör det att jag måste gå och lägga mig jättetidigt, annars är jag ju dödstrött på morgonen. Ni får ha en superbra dag imorn och hoppas ni sover gott. Godnatt!
Bild från förra sommaren.
 
 
 

Tjolahopp

Datum: 2014-06-30 ♦ Tid: 14:56:34 ♦ Kategori:

Kom hem för några timmar sedan och sitter och spelar sims, har blivit en sån där liten nörd nu när jag har tid och hinner bygga klart husen osv.
 
I veckan ska jag passa på att vara med lite vänner tror jag, för på fredag drar familjen till stugan i en vecka och när jag kommer hem drar jag som sagt till söder.
Har ni något planerat i sommar, isåfall vad?:)
Bjuder på en bild från Thailand.

Sista arbetsveckan

Datum: 2014-06-29 ♦ Tid: 21:51:28 ♦ Kategori:

Äntligen har den sista arbetsveckan innan mitt sommarlov börjar kommit!det ska bli så sjukt skönt!
Den här veckan ska jag försöka att ta det ganska lugnt för har en förskylning som jag haft i drygt 3 veckor  som aldrig vill försvinna, så ska vila igen den och förhoppningsvis försvinner den snart.
 
Nästa vecka, den 11/7 åker jag ner till söder i 2 veckor med Auguts familj, vi kommer först bo i Göteborg i en vecka och sedan ska vi till Öland, det ser jag verkligen fram emot. Jag tror jag kommer ta med datorn för att kunna ladda in alla bilder jag tar och förhoppningsvis skriva något inlägg, ha det så bra! Kram.
Bild i repris.