▲ K A J J S A - K A V A T ▲

Gårkvällen bjöd på norrsken

Datum: 2015-12-27 ♦ Tid: 22:12:29 ♦ Kategori:

Sista kvällen i Valvträk bjöd på ett fantastiskt norrsken över hela himlen. Det var så otroligt vackert att se hur det gröna vågorna förflyttades snabbt ovanför oss!
Jag är glad att kvällen och hela julhelgen slutade på det perfekta sättet.
 

God jul!

Datum: 2015-12-26 ♦ Tid: 11:35:00 ♦ Kategori:

Hejsan hoppsan!
Julen var helt underbar som vanligt. Vi åt från 8 på morgonen till 12 på kvällen. Jag är jättetacksam över allt jag fått och att jag får chansen att alltid ha en så fantastisk jul. Jag är så glad att vädret var det bästa ag kunnat önska och att sällskapet jag firade med var supermysigt!
 
Dagen började med att vi åkte till Gunnarsby kyrka och lyssnade på julspelet.  Efter det åkte vi hem och påvägen stannade vi och fotade det otroligt vackra vädret. Sen for vi hem, käkade julmiddag, såg Kalle anka, öppnade paket och spelade spel.
 
Jag hoppas alla hade en underbar Julafton, eler en helt underbar torsdag för er som inte firar jul.
Kram!
 
 

22/12

Datum: 2015-12-22 ♦ Tid: 21:23:18 ♦ Kategori:

Men hejsan!
Det var inte igår vi hördes av och jag ber om ursäkt för att jag varit sååå dålig på att blogga den senaste tiden!
Under tiden jag varit borta har det varit 3e och 4e advent. Jag har handlat alla julklappar. Jag har färgat håret BRUNT! Jag och Sannah har nått vårt mål med försäljningen av hörlurarna. Det har snöat och regnat om och vart annat. Jag har byggt ett pepparkakshus. Vi har klätt julgranen.
 
Ja, nu när jag tänker på de har det hänt så otroligt mycket sen jag skrev sist! Imorgon åker vi upp till Norrbotten och där kommer vi fira jul, självklart följer katterna med. Jag kommer möjligtvis ta med datorn, så det kan hända att det dyker upp ett inlägg. Här är några bilder på pepparkakshuset och julgranen.

Hör vi inte innan julafton så får ni ha en FANTASTISK JUL! Kram på er alla så hörs vi.