▲ K A J J S A - K A V A T ▲

Goddagens

Datum: 2015-02-27 ♦ Tid: 11:39:00 ♦ Kategori:

Har ni märkt vad som trendar på internet just nu? jag antar att ni har det. Klänningen som alla ser olika och enligt många har delat upp världen i "två olika folkgrupper". Jag tycker det är sjukt roligt att höra vad alla tycker och vilken sida dem står på. Är den mystiska klänningen blå och svart/brun eller Vit och guld? Jga är på blå och svart sidan och det känns tryckt då det är orginalfärgen på klänningen.
haha, vad tycker ni om denna nya trend och vilken färg ser ni klänningen?
 

Sjuktider?

Datum: 2015-02-26 ♦ Tid: 18:18:05 ♦ Kategori:

Känner att jag håller på att bli sjuk igen... Jag hade ju influensan under jullovet och symptomen för influensan börjar krypa fram igen. Orkar verkligen inte vara sjuk ett till lov! dessutom ska jag ju bort på söndag så jag hoppas verkligen att det bara är något tillfälligt. Tänkte träna idag men känner att det är bättre att jag vilar så att jag förhoppningsvis inte blir värre. Tror jag stannar hemma imorgon också för att inte smitta andra och för att vi bara har 1 lektion i princip.
 Strax ska jag och mamma iväg och kolla på ett par täckbyxor jag har hittat, så det ska bli najs. När jag kommer hem ska jag nog äta glass och slå på någon bra film.
Ha det så bra, Kram!
 

happy birthday to meeee

Datum: 2015-02-24 ♦ Tid: 22:10:15 ♦ Kategori:

Wooho, idag blev jag 17 år halv 7 på kvällen! är superdupernöjd över dagen, kunde verkligen inte ha blivit bättre, firade med de bästa personerna på jorden, fick mycket sång och superduperfina paket. Är så himla glad att jag vet inte vart jag ska ta vägen. Älskar er alla som gjort min födelsedag och som har tänkt på mig så mycket, ni är guld värda i mina ögon! Puss på er!