▲ K A J J S A - K A V A T ▲

Hurra hurra hurra

Datum: 2014-02-24 ♦ Tid: 08:54:32 ♦ Kategori:

Heeej, jag har inte skrivit på sååå länge men det är för att jag har så mycket prov och läxor nu när jag går sista terminen i 9an. Jag ska försöka blogga och fota massor under sportlovet.
 
Men nog om det, för idag är det min fööödelsedaaaaaag! Jag har liksom inte fattat att jag fyller år, jag vet inte varför men antar att det är därför att jag liksom är mer vuxen nu;)
haha.
Snart kommer Elli hit och vi ska sen åka iväg till skolan, ha en toppendag!
Bjuder på en härlig bild från Thailand.

Heej

Datum: 2014-02-16 ♦ Tid: 20:09:42 ♦ Kategori:

Min helg har varit helt underbart mysig, jag och August åkte i fredags upp till Bygdsiljum och bodde hos hans farmor och farfar hela helgen. På  lördag åkte vi hela dagen i backen och filmade med våran gopro som pappa införskaffade för några veckor sedan. Det var superkul!
 
Jag kom hem för ungefär en timme sedan och det var skönt men samtidigt tråkigt för jag har haft det så grymt mysigt!
Nu ska jag snart gå och duscha å sen blir det väl att plugga lite engelska.
Hoppas ni haft en bra alla ♥ dag helg. Puss och kram!
 

Hemma dfrån stockholm

Datum: 2014-02-09 ♦ Tid: 15:17:11 ♦ Kategori:

Landade i Umeå för en timma sedan. Jag har haft en supertrevlig helg i Stockholm. Vi har varit på stan, ätit jättegott, sett melodifestivalen och pratat. Jag har då alltså varit hos mina kusiner som jag inte hade träffat på 11 månader! Herregud, det är ju skammligt... Ikväll ska jag bara umgås med pappa och vi ska äta pizza. Jag skriver mer senare och lägger även upp bilder från min kamera då.