▲ K A J J S A - K A V A T ▲

25/11

Datum: 2015-11-25 ♦ Tid: 20:43:00 ♦ Kategori:

Ojoj, här har det stått riktigt tomt nu ett bra tag... Jag är såå ledsen för att bloggandet blir sämre och sämre, men kan inte hjälpa det... Ska försöka att komma igång igen, under tiden jag har varit borta har iallafall snön kommit till lilla Umeå! Är så sjukt glad att det iallafall under några dagar såg ut som i en dröm. Nu är snön på väg bort då det blivit +gradigt och regnigt...  Inte superkul men förmodligen blir vädret på top inom någoon vecka.
 
Hela förra veckan hade min klass Mediefasta, det betyder att man skulle försöka hålla sig borta från alla sorters medier. TV, dator, mobil, radio osv. Måste säga att det ändå gick hyfsat bra.
 
Annars har jag och Sannah startat ett UF företag och vi har skickat iväg en beställning på 500 hörlurar som kommer så smånigom! Vill ni läsa mer in och kika på vår instagram och facebok:
 

Torsdag

Datum: 2015-11-12 ♦ Tid: 15:08:51 ♦ Kategori:

Hejsan allihop! Idag var det som fredag för mig, jag har nämnligen utvecklingssamtal imorgon så är ledig resten av dagen. Klockan 4 ska jag köra bodypump med matilda och sen ska jag nog bara vila och ta det lugnt. Har börjat få ont halsen vilket är jobbigt... Hoppas bara jag inte drar på mig någon influensa, nu ska jag och August nog se en film och ha det mysigt, ha en toppen kväll och bra dag imorgon, kraaam!
 

Eros

Datum: 2015-11-08 ♦ Tid: 16:08:52 ♦ Kategori:

Hejhej! Igårkväll spenderade jag tiden med mina underbaraste klasskompisar hemma hos Ida. Vi åt såååå god vegansk tacopaj och hade mest en väldigt lugn och trevlig myskväll. I morse tog jag, Sannah och Linea bussen hem och snart ska jag ut på promenad med Matilda. Imoegon är jag ledig så det ska bli såsåså skönt! Dock ska jag ändå till skolan och plugga med Sannah... Aja tur att hon är bra sällskap iallafal, nu ska jag fixa mig lite sen gå, ha en bra dag! kram.
Min finaste lilla Eros!