▲ K A J J S A - K A V A T ▲

27/3

Datum: 2015-03-27 ♦ Tid: 17:26:17 ♦ Kategori:

HejHej! Idag är det äntligen fredag och jag ber om ursäkt för att jag inte har bloggat något! Igår var det invigning av Umeås nya galleria, eller självaste gallerian har ju funnits ett tag, men det har bara varit en liten del av hela. Så igår var det öppningen av etapp 3! Och herre min gud vad stort och snyggt det var, trodde inte att lilla Umeå kunde göra så att det kändes som om man var i en galleria i Stockholm, mycket imponerande!
 
På kvällen var det Umeå open och jag och sannah hade superroligt! Ska dit ikväll igen med matilda och sannah och hoppas det blir lite bättre stämning ikväll! Ni får ha det så bra, kram!
 
 

Söndag

Datum: 2015-03-22 ♦ Tid: 09:23:00 ♦ Kategori:

Hejsan på er alla!
Ifredags var jag med min älskade pojke och vi for spontant på bio och såg cinderella, den var inte så bra som jag hade trott dock. I lördags så gjorde han plättar till lunch (<3) och vi hade det supermysigt!
 
Igårkväll var jag med Matilda och Julia, jag och matilda for till henne i holmsund där vi gick och käkade supergod mat och sedan såg gladiatorerna och sen beck, det var supertrevligt!
 Imorgon är det måndag men jag slutar 11! tjohoo, så sjukt skönt.
Ha en bra dag, KRAM!
 

Torsdag

Datum: 2015-03-19 ♦ Tid: 13:27:06 ♦ Kategori:

Hejsan! Sista lediga dagen denna vecka, känns superbra! Dock har jag inget inplanerat utan ska snart åka till august och äta där sen vet jag inge mer.
Är så sjukt nöjd över mitt hår, känns lite annorlunda att vara blond men trivs faktiskt!
 Imorgon kommer vi inte ha en vanlig skoldag utan det är temadag, alla ettor på skolan ska först höra en föreläsning av en man som varit med i andra världskriget och suttit i förintelseläger. Sen ska vi disskutera det han pratade om! Det ska bli intressant!