▲ K A J J S A - K A V A T ▲

Ny design

Datum: 2014-11-30 ♦ Tid: 20:51:34 ♦ Kategori:

Hello! Har suttit och fixat lite på min design. Hade tröttnat på min header och även bakgrunden, det fick bli en mycket bredare header och en livfullare bakgrund. Jag är nöjd iallafal!
 Imorgon ska jag stanna hemma ifrån skolan för mår verkligen inte bra... Jag skriver nog mer då Hare!
 

1a advent

Datum: 2014-11-30 ♦ Tid: 13:43:03 ♦ Kategori:

 Vi har haft så fruktansvärt roligt, det började med att vi kom dit runt 3. Då bjöds vi på gósaker och en drink.
Runt 4 redan började vi med att förbereda tacos och halv 5 satt vi hungriga runt bordet, vi satt och åt i kanske en timma. Efter maten så gick vi och badade badtunna, vi snackade om allt mellan rasism till solsystemet, helt underbart att snacka med dessa brudar!
 
Vi badede inte speciellt länge utan gick in och duschade och slog på ebba och didrik (NOSTALGI) vi såg på det sjukt länge och blev väldigt flummiga och började dansa mystiska dansar till intromusiken.
 Kvällen slutade med att vi slog på Sunes jul och somnade till det.
 
På morgonen så vaknade vi redan 8 då gjorde varmchoklad, åt pepparkakor och lyssnade på julmusik utan internet vilket resulterade i ett ständigt avbrytande i låtarna. Vi tände första adventsljuset och myste till ca, halv 12 då vi åkte hem!
Min helg har varit så otroligt rolig, Älskar er så sjukt mycket!
 
 

Min förebild

Datum: 2014-11-27 ♦ Tid: 21:26:23 ♦ Kategori:

Min mamma råkade ut för en stor och hemsk skoterolycka för flera flera år sedan. Sedan dess har hon haft jättesvåra knäproblem vilket har gjort att hon inte kan göra alla saker som de flesta kan. Under den senaste tiden så har hon haft oerhört ont och haft väldiga problem. Jag har verkligen lidit av att se henne få härda en hemsk smärta i princip varje dag i någon månad.  
I tisdags så fick hon äntligen göra en knäoperation, hon har nu bytt ut hela sitt knä och satt in ett nytt. Hon har legat på sjukhuset i flera dagar nu och det är så hemskt att se en så nära person till än genomgå något sånt här, sammtidigt vet jag att det kommer bli mycket bättre! Min mamma är en sån stor del av våran familj och min största förebild. Jag känner inte någon som är så stark som henne,  hon har alltid stöttat mig och varit och är den bästa mamman man kan tänka sig. Jag hoppas verkligen att mamma kan få starta om utan värk och problem och kunna känna sig fri, för det förtjänar hon efter alla dessa år i lidande!
Jag älskar dej såå mycket mamma, DU är så stark!
Världens finaste!♥