▲ K A J J S A - K A V A T ▲

Godkväll

Datum: 2014-09-29 ♦ Tid: 21:44:30 ♦ Kategori:

Ligger i sängen och ser på andra avenyn och väntar på att August ska svara då han inte haft mobilen på sedan halv 6... Ska jag vara orolig?!
 
Halva kvällen har jag spenderat åt att läsa ikapp i min Engelskabok, satte upp som mål att i slutet av denna vecka ska jag ha läst 100 sidor då jag bara hade läst 27, så jag råkade läsa klart hela målet ikväll, hehe. Om ni undrar så hatar jag och läsa och har för övrigt väldigt svårt med det så för mej var det grymt bra. Nog om det.
 
Imorgon ska jag och Matilda träna som vanligt sen ska jag vara med August, ni får ha en toppenkväll!
 
Ps. Boyfriendtagen kommer dröja väldigt länge då jag inte vet hur jag ska fixa problemet, i värsta fall får vi göra en ny.
 

Godkväll

Datum: 2014-09-28 ♦ Tid: 20:48:00 ♦ Kategori:

Har haft en supermysig helg, i fredags var jag med Elina och igår var jag med August, vi hade en jättebra kväll, först käkade vi på Vezzo och sen såg vi på bio. Har verkligen saknat honom för det var ett tag sedan vi var med varandra!
 Ikväll har jag pluggat lite Svenska och även sett alldeles för många avsnitt av andra avenyn. Ska snart lägga mig och läsa lite sen blir det sleepytime för mig, ha det toppen!
 

26/9

Datum: 2014-09-26 ♦ Tid: 16:07:57 ♦ Kategori:

Hello, kom just hem från en regning cykeltur från skolan med Elina, det är så sjukt mysigt väder man vill bara göra sig en kopp  varm choklad och kura ihop i soffan!

Iallafall så ska vi göra cookie dough eftermiddan äta tillsammans med glass och se frozen! Det ska bli supermysigt. Jag har inget att skriva om egentligen. Jag skriver nog imorgon, då ska jag och August åka och se the maze runner, de ska bli spännande!
Ha det bäst!