▲ K A J J S A - K A V A T ▲

Godnatt

Datum: 2015-01-29 ♦ Tid: 22:27:45 ♦ Kategori:

Skulle precis gå och lägga mig men kom på att jag inte bloggat igår eller idag, tänkte slänga in ett lite halvsnabbt inlägg. Idag har dagen varit rätt chill, hade sovmorgon vilket alltid är så efterlängtat på torsdagar! efter det hade vi idrott då vi skulle göra en träningsplanering. Imorgon har jag sovmorgon igen, wooho! och efter skolan händer inget speciellt, ska ju jobba på kvällen och efter det ska jag vara med Matilda ett tag.
Hoppas ni får en trevlig natt och fredag!
ha det bäst.
 

Ledig dag

Datum: 2015-01-27 ♦ Tid: 21:58:52 ♦ Kategori:

Hejsan hoppsan, vet att jag skrev i förra inlägget att det skulle komma upp en liten överraskning på bloggen, det kommer inte bli av... Denna överraskning skulle vara att jag skulle få tandställning men idag då jag hade tid hos tandregleringen för en kontroll så koom dem fram till att det inte var nödvändigt, så båda Yeeey och neej, då jag ahde sett fram emot att skaffa tandställning men samtidigt glad att jag har ett fullt fungerande bett och inget som stör mig utséendemessigt.
 
 Iallafal så var jag ledig idag för kände inte att det var så värt att åka till skolan för att bara ha idrott då jag lika gärna kunde gå till IKSU då det ligger på sjukhusområdet. Där körde jag armar och testade även bara att maxa i ben press, klarade 130kg x 10, wooh! Var även en sväng ner på stan för att hämta mitt anastasia dipbrow pomade jag hade beställt och då hitta jag en superhärlig klänning på bikbok. Vädret idag har btw varit heeeelt fantastiskt, hoppas det håller i sig!
Ni får ha aen bra kväll och morgondag, kram!
 

26/1

Datum: 2015-01-26 ♦ Tid: 18:28:18 ♦ Kategori:

Har verkligen verkligen varit urkass påatt blogga, även på att använda instagram den senaste tiden. Har ingen inspiration alls under denna trista vintertid... Har däremot världens pepp på att rita, måla och teckna, har ingen inspiration men ett fruktansvärt. Idag efter skolan så for jag, Linéa, Sannah och Elina till café station och fikade och pluggade Svenska. Det gick riktigt bra och jag åt världens godaste citron cheesecake!
 
Imorgon ska inte jag till skolan för det händer något väldigt spännande på morgonen, som ni kanske får se om snart. Tänkte att det kunde bli en liten överraskning. Förvänta er inget stort och häftigt för det är mest en privat sak som rör mig, men ni kan ju iallafall kanske se fram emot det liiiiiiite.
Nu ska jag fixa en design till en tjej som ville att jag skulle det, ha en superkväll så hörs vi!
Supertjejerna.